Action laat je stralend wakker worden met deze aanbieding

Deals Jeroen Kraak 20 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT zijn dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen voor je. Zo scoor je gadgets extra voordelig, terwijl je niet alle folders hoeft door te bladeren. Vandaag hebben we het ideale gadget bij Action dat ervoor zorgt dat je afrekent met je ochtendhumeur.

Het is voor mensen ‘s ochtends een behoorlijke opgave om uit bed te komen. Als dit al lukt, is er best wel een kans op een ochtendhumeur. Maar wat als je nu echt fris en fruitig kunt opstaan zonder die irritante bleep van de wekker op je telefoon te horen?

Gelukkig hoef je die irritante wekker van je iPhone of Android-toestel niet meer te gebruiken, want Action heeft nu een beter alternatief voor je in de aanbieding.

De stralende aanbieding bij Action

De wekker bij Action is niet zomaar een wekker. Hij maakt je niet alleen wakker met geluid, maar ook met licht. Dit is een natuurlijkere manier van wakker worden, vergelijkbaar met het licht dat door de ramen komt in de lente. Nu is dat in de winter een stuk lastiger om vroeg wakker te worden, dus is deze wekker een ideale oplossing.

Deze wekker van Action begint een half uur voor je wektijd met branden. Telkens wordt het licht een beetje feller, zodat echt de zonsopgang wordt nagebootst. Zo begin je je dag in alle rust zonder echt wakker te schrikken van een geluid.

(Afbeelding: Action)

Meer dan alleen een wekker

Naast dat deze wekker heerlijk werkt, ziet hij er ook nog eens goed uit. Hij heeft een strak minimalistisch design dat prima in je slaapkamer past. Daarnaast kun je ook uit zeven kleuren licht kiezen om net wat meer sfeer in je slaapkamer te creëren.

Bovendien verbind je deze wekker heel simpel met je iPhone of Android-toestel. Sterker nog, je kunt het apparaat naast sfeerlampje ook nog eens gebruiken als speaker. Met de ingebouwde microfoon is het zelfs mogelijk om handsfree te bellen.

Waarschijnlijk denk je dat deze wekker, sfeerlamp en speaker in een je een hoop geld kost, maar niets is minder waar. Zoals je gewend bent van Action ligt de prijs niet hoog: voor 19,95 euro haal je ‘m in huis.

Kruidvat stunt met de prijs van ideaal Braun scheerapparaat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen