Black Widow: alles wat je moet weten over de (gratis) release op Disney+

Films & Series Jeroen Kraak 7 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Black Widow komt naar Disney+. Na flinke vertraging is de film eindelijk te zien op de streamingdienst en in de bioscoop.

Black Widow is eigenlijk de laatste film van het derde deel van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Het speelt zich af tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. De film zou eigenlijk al vorig jaar te zien moeten zijn, maar de release werd verschoven vanwege corona. Eindelijk kunnen we de film zien. Naast de bioscoop komt de film ook meteen naar Disney+. Wij vertellen je alles over die release.

Disney+: deze nieuwe films en series zie je op de streamingdienst

Wanneer komt Black Widow op Disney+?

Black Widow draait nu al in de bioscoop en vanaf aanstaande vrijdag (9 juli) kun je ‘m zien op Disney+. Als alles goed gaat staat de film ’s ochtends om 10:00 uur online. Als je de film wil kijken heb je wel VIP-toegang nodig. Dat betekent dat je 21,99 euro moet betalen. Je kunt de film de aankomende maanden zo vaak kijken als je wil.

Wil je er niet voor betalen? Ook dan kun je de film gewoon zien op Disney+. Wel moet je dan even geduld hebben, want Black Widow wordt pas op 6 oktober gratis voor alle leden van de streamingdienst. Disney+ doet dat overigens met alle grote titels. Ook Raya and the Last Dragon en eerder Mulan werden na drie maanden gratis.

Waar gaat Black Widow over?

Black Widow gaat over Natasha Romanoff. Ze wordt geconfronteerd met duistere delen van haar verleden, wanneer er een gevaarlijke samenzwering ontstaat. Achtervolgd door een kracht die zich niet laat tegenhouden om haar uit te schakelen, moet de superheld omgaan met haar geschiedenis als spion. Ook de verbroken relaties in het verleden voordat ze een Avenger werd komen weer terug.

Welke Marvel-series komen in 2021 naar Disney+?

Natuurlijk hebben we met WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki al verschillende Marvel-series op Disney+ langs zien komen. In de zomer van 2021 komt ook nog What If?… langs waarbij we zien wat er gebeurd zou zijn als gebeurtenissen uit Marvel-films anders zouden zijn afgelopen. Dit is overigens een animatieserie. Later dit jaar komen er ook nog series over Hawkeye en Ms. Marvel aan.

Welke Marvel-films komen naar de bioscoop?

Waar we echter het meest naar uitkijken zijn de nieuwe Marvel-films die na Black Widow naar de bioscoop komen. Als eerste zien we Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Op 3 september zien we hoe Simu Liu verandert in superheld Shang-Chi. Verwacht Aziatische sferen en veel Oosterse vechtkunsten.

Op 5 november is het de beurt aan Eternals. Deze nieuwe superhelden vertellen een verhaal met een tijdsspanne van 5 duizend jaar. Het belooft een waar spektakel te worden. Kunnen zij de mensheid beschermen tegen The Deviants?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen