Robert Kroes
Robert Kroes Tech 1 nov 2021

Crypto update: prijs Bitcoin vlak, crypto mix. Nederlandse analisten zien…

Inmiddels is de eerste handelsdag van de week in Amerika weer voorbij. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten. Daarna bekijken we de voorspellingen van Nederlandse crypto-analisten. Wat denkt PlanB van de Bitcoin en wat zijn de favoriete Altcoins van Michaël van de Poppe voor november?

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin neutraal, sentiment bij altcoins wisselt

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 52.783,69 ($ 61.093,53). Dit is 0,43% lager dan gisteren rond deze tijd en ook lager dan toen de Amerikaanse markten vorige week sloten.

Bij de andere cryptomunten uit de top 25 zien we dat het sentiment wisselt. We zien veel groene cijfers, maar ook wat verliezen. Grootste verliezer is Stellar (XLM), die zijn plek deelt met Dogecoin (DOGE). Zij noteren ieder een verlies van 2,14% en dat valt mee, zeker als je ziet wat de arme investeerders in de SQUID Game Token (SQUID) vandaag verloren. Er zijn ook genoeg positieve resultaten te noteren. Polkadot (DOT) wint het meest met 15,63% rendement in 24 uur. Op de site van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag de live cryptoprijzen analyseren.

Hoe denkt PlanB over de Bitcoin koers in november?

We kennen de Nederlandse analist PlanB uiteraard van zijn (tot nu toe) akelig nauwkeurige Stock2Flow model dat wij eerder uitlegden.

Zijn voorspelling voor de Bitcoin koers per eind oktober bleek iets hoger dan de feitelijke koers bij sluiting van de maand. Hij wijdt dit zelf aan een afrondingsverschil. Het begin van de nieuwe maand is voor hem een mooi moment om de te verwachten slotkoersen van de Bitcoin in november en december te delen. Deze voorspelling kunnen we kort samenvatten als zelfverzekerd en bullish. Dit is de Bitcoin voorspelling van PlanB voor november en december:

Zo’n positieve prijsstijging van de Bitcoin zou natuurlijk ook effect moeten hebben op diverse andere cryptomunten.

Michaël van de Poppe: dit zijn de vijf cryptomunten om in November in te investeren…

Dat lijkt te gaan lukken, want de Nederlandse analist en crypto-auteur Michaël van de Poppe heeft zijn favoriete cryptomunten voor november geselecteerd en daar verwacht hij blijkbaar veel van. Kijk maar:

Voor degenen die geen zin hebben om de video te bekijken zetten we hier de vijf cryptomunten die Van De Poppe tipt even op een rij.

Als eerste noemt hij Polkadot (DOT), Zijn tweede cryptotip is Cosmos (ATOM), als derde staat de Curve Dao Token (CURVE) op zijn lijst. Deze munt staat nog niet in de top 25, maar heeft zeker veel potentie. Bij onze collega’s van Tradeincrypto.com vind je meer informatie over deze cryptomunt. Zijn vierde tip voor november is met ChainLink (LINK) weer een stuk bekender. Als laatste tipt hij The Graph (GRRT), waarover je hier meer kunt lezen.

Er valt dus de komende weken weer genoeg te volgen, te beleven en te noteren. Wij doen daarvan uiteraard ook in november verslag.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

 

Reageer op artikel:
Crypto update: prijs Bitcoin vlak, crypto mix. Nederlandse analisten zien…
Sluiten