Dit zijn de 20 films waar we in 2022 het meest naar uitkijken (deel 4)

Films & Series Jeroen Kraak 6 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Een nieuw jaar betekent nieuwe films. Waarschijnlijk weet je nog niet wat er allemaal aankomt. Wij helpen je een handje met kiezen.

2021 was een rampjaar voor de bioscopen. Mede door het coronavirus kozen filmmaatschappijen ervoor de films uit te stellen. 2022 belooft een topjaar te worden. Wij vertellen je waarvoor wij echt naar de bioscoop rennen. Het zijn er twintig en daarom hebben we ze in vier delen opgedeeld. Vandaag deel 2. Wil je deel 1 lezen? Klik dan hier. Deel 2 is hier te vinden en deel 3 hier.

The Flash – 4 november

The Flash is een van de meest favoriete karakters uit het DC-Universe. Het is dan ook niet gek dat supersnelle held een eigen film krijgt. In de film speelt niemand minder dan Michael Keaton Bruce Wayne en daarnaast zien we ook Ben Affleck terug. We gaan zien hoe DC haar universum verder uitbouwt.

Black Panther: Wakanda Forever – 11 november

We kunnen het ons nog steeds niet voorstellen: een Black Panther zonder Chadwick Boseman. Toch krijgen we weer een film die zich afspeelt in het prachtige Wakanda. Gelukkig zien we wel een aantal andere bekende gezichten terug uit de eerste film. Waarschijnlijk zien we in deze Marvel-titel ook weer het mooie karakter Zemo terug, aangezien hij in The Falcon and the winter Soldier meeging naar Wakanda.

Black Panther marvel film review
Wakanda is terug. (Afbeelding: Disney)

Avatar 2 – 16 december

Weer een film die is uitgesteld door de coronacrisis. Dit is echter een titel waar we veel van mogen verwachten. Na 15 jaar zien we eindelijk een volgend deel in Avatar. Als oude vijanden terugkeren zijn Jake Sully en Neytiri veroordeeld tot het vinden van een nieuw thuis. We zien ook een aantal nieuwe namen in de film waaronder Kate Winslet.

Avatar 2 is pas net uit maar wat weten we nu al over 3 en 4?
Avatar komt terug. (Afbeelding: 20th Century Fox)

Super Mario-film – 21 december

Super Mario kennen we natuurlijk vooral als de besnorde loodgieter uit de games. Desondanks zijn er ook films van het personage gemaakt, maar die waren niet al te goed. Dit keer krijgt het een herkansing in een tijd waarbij veel games worden verfilmd. Denk bijvoorbeeld aan Resident Evil, Uncharted en The Last of Us. Veel informatie over het verhaal en zelfs de naam van de film is niet bekend, maar waarschijnlijk zal Mario prinses Peach moeten redden.

Deep Water – nog niet bekend

Deze film stond oorspronkelijk gepland voor 14 januari van dit jaar, maar deze is toch uitgesteld. In deze film spelen Ben Affleck en Ana de Armas een getrouwd koppel dat gevaarlijke mindgames met elkaar speelt. Dit lijdt zelfs tot een moord. De grote vraag is natuurlijk wat er allemaal achter zit. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van de bekende schrijfster Patricia Hingsmith. Zij schreef eerder al verhalen als Strangers on a Train en The Talented Mr. Ripley. Wanneer we deze titel kunnen verwachten is helaas nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen