Goudvis verslaat moeilijke eindbaas in Elden Ring

Games Sabine Schults 23 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Elden Ring is nu niet bepaald een makkelijke game te noemen. Een levensechte goudvis lijkt het tegendeel te bewijzen, want die heeft eigenhandig – of moeten we zeggen eigenvinnig – niet één maar twee eindbazen in de game verslagen.

YouTuber en Twitch-streamer PointCrow heeft zijn goudvis met de naam Tortellini de strijd aan laten gaan in de succesvolle RPG van FromSoftware. Het aquatische beestje kon uiteraard zelf geen controller in de vinnen houden, maar daar had zijn eigenaar een slimme oplossing voor bedacht.

@wantnl

Alles wat je wil weten over de iPhone 15 in 90 seconden 🔥 #iPhone15 #iPhone15Pro #iPhone #techtok

♬ original sound – WANT

Goudvis speelt Elden Ring

Een modder ontwikkelde namelijk een programma dat kon volgen waar Tortellini zich precies in het aquarium bevond. Verschillende gedeeltes van de vissenkom werden aan een controllerknop toegewezen. Daardoor hoefde de goudvis simpelweg alleen nog maar door de tank te zwemmen om acties in Elden Ring uit te voeren.

De YouTuber liet zijn goudvis het opnemen tegen steeds moeilijkere eindbazen. Hij begon bij Margit, the Fell Omen. Aangezien dat de eerste baas is die je als Elden Ring-speler tegenkomt, is het niet echt de  lastigste vijand te noemen. Veel spelers zullen echter wel een aantal pogingen nodig hebben gehad om deze vijand te verslaan.

Niet één, maar twee eindbazen

Ook Tortellini had een aantal pogingen nodig, maar versloeg Margit uiteindelijk. Vervolgens nam de goudvis het op tegen een lastigere vijand, namelijk Godrick the Grafted. Deze Elden Ring-baas kan een heuse nachtmerrie zijn. Niet voor Tortellini natuurlijk, want de goudvis heeft verschillende naderende aanvallen vakkundig weten te ontwijken en uiteindelijk de strijd gewonnen. Wat een beest.

Daar bleef het niet bij, want Tortellini moest het ook opnemen tegen Malenia, de moeilijkste baas in Elden Ring. Het duurde heel wat pogingen, maar uiteindelijk lukte het de goudvis om de eerste fase van de eindbaas te doorstaan. Het lukte echter niet om Malenia volledig te verslaan. Al met al is het een indrukwekkende prestatie… voor een vis!

Elden Ring uitgespeeld? Tijd om deze vijf games eens een kans te geven!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen