Handig op reis: deze oplaadcase van JBL kun je personaliseren

Gesponsord Commerciële Redactie 13 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je op vakantie gaat, neem je natuurlijk het liefst je favoriete gadgets mee. Je oordopjes en/of koptelefoon met noise cancelling gaan sowieso in je tas. Als je kiest voor de JBL Tour PRO 2 kun je de smart oplaadcase personaliseren. Een handige feature, want zo kun je meteen laten zien dat het jouw earbuds zijn.

De JBL Tour PRO 2 scoorde een primeur met ‘s werelds eerste smart oplaadcase: een case met 1,45 inch LED-touch-display. Je kunt de screensaver personaliseren met een selfie of andere foto’s, zodat jij – en anderen – meteen zien dat het jouw case is.

JBL oplaadcase
Bron: JBL

Kleine afstandsbediening

Met de oplaadcase heb je een kleine afstandsbediening in handen. Je beheert er je muziek mee en kunt er je oproepen, berichten en social media op zien, zonder dat je je telefoon erbij hoeft te pakken. Je kunt oproepen ook accepteren of weigeren via het beeldscherm en bijvoorbeeld je alarm instellen.

De True Adaptive noise cancelling met aanpasbare ANC is ook een fijne feature. Het zorgt ervoor dat de oordopjes zich automatisch en realtime aan elke omgeving aanpassen, waardoor ruis wordt voorkomen en je luisterervaring wordt geoptimaliseerd. Zelfs in een lawaaiige omgeving hoor je dankzij de ruisgevoelige microfoons alleen wat je wil horen.

Urenlang luisterplezier

Noise cancelling heeft invloed op de accuduur, maar dan nog kun je er heel lang mee doen. De oordopjes gaan 8 uur mee met noise cancelling tegenover 10 uur zonder. Leg ze als ze leeg zijn een kwartiertje aan de lader en je kunt weer bijna 4 uur vooruit. Via de ingebouwde accu in de case kun je de oordopjes 3 keer opladen.

De grote broer van de Tour PRO 2 is de Tour ONE M2 headset en ook die heeft True Adaptive noise cancelling. De koptelefoon gaat 30 uur mee als je noise cancelling aanzet, tegenover 50 uur zonder de functie. In slechts 10 minuten opladen heb je weer 5 uur legendarisch geluid, aldus JBL.

JBL Tour ONE oplaadcase
Bron: JBL

Even helemaal niks

De meerdere microfoons in beide gadgets zorgen ervoor dat je nog betere en heldere gesprekken kunt voeren, zelfs als er herrie om je heen is of de wind hard waait. Via Smart Talk hoef je de muziek niet eens te pauzeren om een kort gesprek te voeren. De spraakherkenningstechnologie reageert op je stem, zet de muziek op pauze en schakelt TalkThru in.

Kijk je een film en wil je het theatergevoel versterken? Schakel dan de modus Spatial Sound in, waarmee je kunt kiezen voor de best passende geluidsweergave. Liever even helemaal niks? Creëer dan een stiltebubbel via SilentNow door bluetooth los te koppelen en ANC in te schakelen.

Je past via de gratis JBL Headphones-app de instellingen aan, schakelt je noise cancelling in- of uit, kiest je favoriete stemassistent en bepaalt daar welke foto er op de screensaver van je oplaadcase wordt uitgelicht. Werkt supersimpel!

De JBL Tour PRO 2 (€ 254,99) en de JBL Tour ONE M2 (€ 297,99) zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en champagne op JBL.nl.

In samenwerking met JBL

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen