Mark Hofman
Mark Hofman Pop-Culture 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kopen zonder Kijken: kijkcijferhit keert terug op Videoland en RTL 4

Kopen Zonder Kijken is misschien wel hét kijkcijferkanon van het moment. In het programma van Martijn Krabbé zet een team experts alles op alles om het perfecte huis voor kandidaten te vinden en te realiseren. Iets waar mensen op Videoland en RTL 4 binnenkort weer volop van kunnen genieten.

Het vijfde seizoen van het immens populaire programma gaat volgende week namelijk van start. Zit jij er alweer helemaal klaar voor?

Vijfde seizoen Kopen Zonder Kijken

Martijn Krabbé, Bob Sikkes, Alex van Keulen en Roos Reedijk hebben zich de afgelopen tijd weer uit de naad gewerkt. Alles om ervoor te zorgen dat er een handvol deelnemers voorzien worden van hun droomwoning. Kopen Zonder Kijken keert vanaf volgende week weer terug op RTL 4 en Videoland. Iets waar veel mensen waarschijnlijk enthousiast over zijn, gezien het programma in de afgelopen seizoenen uitgegroeide tot een waar kijkcijferkanon.

In het programma doen deelnemers precies wat de titel al verklapt: ze kopen zonder kijken. Ze geven hun voorkeuren door aan makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes, bespreken de inrichting met Roos Reedijk en gaan het avontuur aan de hand van Martijn Krabbé vervolgens aan. Ze kopen een woning zonder te weten waar ze het geld aan uitgeven en laten de experts hun werk doen. Een concept dat ontzettend vermakelijk is. Het is namelijk erg indrukwekkend om te zien waar dit team toe in staat is en hoe de meest afgedankte woningen tot ware pareltjes worden omgebouwd.

Videoland en RTL 4

Het vijfde seizoen gaat volgende week van start. Vanaf maandag 16 mei start het nieuwe seizoen, waarvan de eerste aflevering om 20:30 uur te bekijken is op RTL 4. Vervolgens zal deze aflevering ook verschijnen op Videoland en is het zelfs mogelijk om de volgende aflevering alvast vooruit te kijken. Ideaal voor de fans, dus.

Hoe je Netflix én Videoland voor één jaar helemaal gratis gebruikt

Kan je geen genoeg krijgen van Kopen Zonder Kijken?  De eerste vier seizoenen zin in hun volledigheid te bewonderen op Videoland!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Kopen zonder Kijken: kijkcijferhit keert terug op Videoland en RTL 4
Sluiten