Mortal Kombat komt binnenkort naar Nederland: hier kun je hem streamen

Films & Series Jeroen Kraak 6 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor de fans van Mortal Kombat. Een van de grootste actiefilms van het voorjaar komt nu eindelijk naar ons land.

Mortal Kombat ken je waarschijnlijk maar al te goed. De games zijn echte klassiekers. Vooral de finishmoves in het vechtspel zijn bijzonder te noemen. Zodra je ‘Finish Him’ hoort weet je dat jouw karakter het niet gaat overleven. Het heeft inmiddels een echte cultstatus gekregen. Hoog tijd voor een nieuwe film dacht Warner Bros!

Mortal Kombat-schreeuwer wist jarenlang niet van rol in games

Mortal Kombat later in Nederland

Mortal Kombat is sinds april al te zien in de Verenigde Staten. Hoewel de film met een 6,2 niet al te hoog scoort op IMDb is het wel ontzettend populair. Er wordt zelfs al gesproken op een vervolg van de film.

In Nederland moet je helaas nog even wachten op de film. Doordat de bioscopen hier dichtzijn en we geen HBO Max hebben komt de film wat later. In plaats van te wachten of de bioscopen hier opengaan, kiest Warner Bros. nu voor een release via Video-on-Demand en EST.

Zo kun je de film zien

Als eerste komt Mortal Kombat beschikbaar via EST. Dat betekent dat je de film digitaal kan aankopen. Dit kan bij verschillende aanbieders zoals Amazon, Pathé Thuis, Apple TV en YouTube. Helaas is de prijs nog niet bekend. Vanaf 19 mei kun je de film op deze manier bekijken.

Wil je goedkoper uit zijn? Dan kun je de film ook huren. Dat kan via bovenstaande platformen, maar ook via aanbieders als Ziggo en KPN. Het nadeel is wel dat je hierop langer moet wachten. Mortal Kombat is pas vanaf 9 juni te huur.

Hier gaat Mortal Kombat over

In Mortal Kombat zien we het verhaal van Cole Young. Hij verdient zijn geld als MMA-vechter en heeft geen idee over zijn afkomst. Als Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero op hem afstuurt weet hij dat er iets aan de hand is. Als hij ziet dat zijn familie gevaar loopt gaat hij op zoek naar Sonya Blade. Tijdens de zoektocht komt hij een behoorlijk aantal bekende vechters uit de game tegen. Kan hij de strijd tegen de vijanden uit Outworld aan?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen