Jelle van Es
Jelle van Es Games 22 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Heerlijke Nintendo Switch-games met dikke Black Friday-korting

De Nintendo Switch had al op de eShop heel wat interessante kortingen. Maar dat waren eerlijk gezegd wel de ietwat minder interessante games. Gelukkig zien we vandaag kortingen op de echte interessante titels.

Op de Nintendo Switch heb je inmiddels al een flinke bibliotheek met must-have games. Er is alleen één nadeel: de games van Nintendo zelf blijven vaak hoog in de adviesprijs. Met deze Black Friday-kortingen kun je dus een goede slag slaan. Dit zijn vijf goede games om nu te scoren.

Nintendo Switch-games met Black Friday-korting

Mario Party Superstars

We trappen dit lijstje met Nintendo Switch-games voor Black Friday af met Mario Party Superstars. Dat is tegelijkertijd ook echt de nieuwste game in dit rijtje. Een paar weken geleden kwam hij uit en is een soort remix van de goede oude games in de serie. Maar ook als je de games op de Nintendo 64 hebt gespeeld, is het een feest. De borden zitten goed in elkaar, samenspelen is heel leuk (dat kan ook online) en je hebt een berg aan minigames. Omdat je van te voren altijd even kan oefenen, is het een game die makkelijk door nieuwkomers gespeeld kan worden. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Nintendo Switch
Mario Party (Afbeelding: Nintendo)

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is de game die veel gamers door de eerste lockdown heeft gesleept. Hoewel de game alweer anderhalf jaar geleden uitkwam, is het nog altijd een dikke aanrader. Zeker in combinatie met een nieuwe Nintendo Switch. Combineer die twee voor het ideale kerstcadeau voor je geliefde. Want dit is een game die echt door iedereen gespeeld kan worden. Ook als de persoon normaal gesproken niet heel erg veel met gaming heeft. Elke dag start je de game op en doe je je ding en zien je dat je eiland telkens iets mooier wordt. Een heerlijke game om te spelen. Lees hier onze review.

Scoor hem hier

beste Nintendo Switch games
Animal Crossing: New Horizons (Afbeelding: Nintendo)

Mario Kart 8 Deluxe

Als je vandaag de dag een reclame van de Nintendo Switch op televisie ziet, dan zie je dat daar nog altijd gebruik wordt gemaakt van Mario Kart 8 Deluxe als de game om samen met je vrienden te spelen. En dat snap ik ook wel, want het is en blijft een topgame. Of je het nou je in eentje speelt, met vrienden op de bank op online tegen de rest van de wereld: elk potje is echt een feest. Ook als je kansloos achteraan ligt heb je er nog lol in, omdat je aan de slag kunt gaan met de diverse powerups om de mensen voor je te frustreren. Een klassieker die je nu dus met korting er bij pakt.

Scoor hem hier

mario kart 8 deluxe Nintendo Switch Black Friday
Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Super Mario Odyssey

Een andere klassieker die al een paar jaar beschikbaar is op de Nintendo Switch is Super Mario Odyssey. Ondanks dat het niet meer de nieuwste game is op de markt, is het nog altijd een dikke, dikke aanrader. Het is immers nog altijd één van de beste platformgames op de markt. Als Mario ga je verschillende werelden af en ben je overal op zoek naar elementen om je luchtballon verder te brengen. Gaandeweg speel je steeds meer plekken vrij om die upgrades te scoren en kom je verder. Soms is de game pittig, maar over het algemeen is het goed te doen. Een must-have voor de spelcomputer.

Scoor hem hier

beste Nintendo Switch-games
Super Mario Odyssey (Afbeelding: Nintendo)

Pokémon Sword

Afgelopen week verscheen de remake van de twee oude Pokémon-games voor de Nintendo Switch. Het gaat daarbij om Shining Pearl en Brilliant Diamond. Mocht je echter nog geen Pokémon-game hebben gescoord, dan is Pokémon Sword en Shield misschien een betere game om mee te beginnen. Het zijn namelijk games die echt modern overkomen en je de mogelijkheid geven om een soort Britse versie van de wereld te ontdekken. Uiteraard kom je daarbij vele trainers tegen om tegen te vechten en heb je de mogelijkheid om je Pokémon telkens sterker te maken. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Nintendo Switch
Pokémon Sword en Shield (Afbeelding: Nintendo)

5 Nintendo Switch titels om tijdens Black Friday te scoren!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!