OnePlus 8 Pro videoreview: moet je de smartphone kopen of laten liggen?

Smartphones Mark Hofman 18 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

De OnePlus 8 serie zag vorige maand het daglicht. Naast het reguliere model kregen we ook de Pro-variant onder ogen, maar hoe goed is deze smartphone eigenlijk? Dit is de review van de OnePlus 8 Pro.

In onze review vertelde we het je al, maar nu staat het hele zooitje ook op beeld. Geen zin om te lezen, dan is dit het artikel voor jou!

OnePlus 8 Pro videoreview

De OnePlus 8 Pro is al enige tijd uit en onze geschreven review staat ook al enige tijd op de website. Maar wat nou als je onze reviews altijd in videovorm kijkt of simpelweg gewoon de voorkeur hebt om een review op die manier te volgen? Dan heb ik goed nieuws voor je: hij staat online.

In de videoreview komt ik met 5 verschillende redenen om de OnePlus 8 Pro (niet) te kopen. Dat is simpelweg een verkapte manier om te zeggen dat er 3 redenen zijn om de OnePlus 8 Pro wel te kopen en twee redenen waarom je hem naar mijn idee moet laten liggen. Deze 5 redenen vormen een advies en met dit advies mag jij het doen. Het is dus vervolgens aan jou om te bepalen of je deze smartphone, die minimaal voor €899 op de kop te tikken is, wilt aanschaffen.

De video is hieronder te bekijken:

Meer WANT?

Nu doen we bij WANT natuurlijk meer dan alleen smartphones recenseren. Zo houden we je dagelijks op de hoogte van het meest recente technieuws, maar kijken we ook naar de ontwikkelingen op het gebied van games en pop-cultuur.

Maar in onze video’s richten we ons toch echt het meest op technologie. Zo ondervonden we onlangs dat de iPhone SE (2020) toch wel een hele goede deal is. Maar ook vlaggenschepen worden uitvoerig besproken. Zo check je hier onze review van de Samsung Galaxy S20 Ultra en vertellen we je in hoeverre de Huawei P40 Pro een aanrader is.

Veel kijkplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen