Ilona Braam
Ilona Braam Digital - Legacy 27 dec 2018

Tegenwoordig heeft Snapchat ook filters voor je hond

Als je lol wilt hebben met allerlei filters op je gezicht, is Snapchat natuurlijk de place-to-be. Al jaren kunnen we aan de slag met behoorlijk wat filters om het leven wat lolliger en spannender te maken. Het lijkt erop dat Snapchat zich echter onlangs realiseerde dat niet alleen mensen met filters aan de slag willen, maar dat dieren misschien ook wel te vinden zijn voor een filtertje hier of daar. Daarom kun je vanaf nu ook je hond voorzien van een filter en kun je hem onder andere een bril geven of als rendier door het leven laten gaan.

Handjevol Snapchat filters voor je hond

Hoewel Snapchat nu dus ook herkent dat het te maken heeft met een hond, zijn de huidige filters nog redelijk beperkt. Je hebt keuze uit een handjevol filters, wat natuurlijk niks is vergeleken met de filters die we op onszelf kunnen toepassen. Er zouden echter meer filters in ontwikkeling zijn, dus waarschijnlijk kunnen we binnenkort een stuk meer van de grappige toevoegingen in de app vinden. Om alvast in de stemming te komen, laat de onderstaande video je zien wat je je hond allemaal kunt aandoen.

Katten niet vergeten

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe honden-filters, kunnen Snapchat gebruikers een speciale QR-code scannen op de officiële site. Hierdoor worden de nieuwe filters beschikbaar en kun je aan de slag met je trouwe viervoeter. Overigens hoeven gebruikers met een kat zich niet verongelijkt te voelen. In oktober werden namelijk al speciale filters geïntroduceerd voor katten.

Snapchat honden filters

Als je overigens graag een kat zou willen, maar allergisch bent, kun je ook gewoon voor dit slimme kattenkussen gaan. Het geeft je dezelfde warmte en knuffelbaarheid, maar zorgt er niet voor dat je ogen rood worden en alle andere narigheid waar de echte beestjes voor zorgen.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tegenwoordig heeft Snapchat ook filters voor je hond
Sluiten