Deze trailers kwamen allemaal voorbij tijdens de Super Bowl

Films & Series Jeroen Kraak 8 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Je hebt het vast wel meegekregen: gisteren was de Super Bowl. Naast de wedstrijd zelf kwamen er natuurlijk ook reclames voorbij. Daar zaten ook de nodige trailers bij. Wij zetten ze op een rijtje.

Over de Super Bowl-wedstrijd kunnen we vrij kort zijn: het was behoorlijk saai doordat de Kansas City Chiefs gisteren niet al te goed waren. Gelukkig maakte het optreden van The Weeknd veel toe. Toch waren er nog meer hoogtepunten. Tijdens de reclames kwamen er verschillende trailers van films en series voorbij. Wij zetten ze op een rijtje.

The Falcon and the Wintersoldier

We beginnen met misschien wel de grootste titel in de lijst: The Falcon and the Winter Soldier. Deze Marvel-serie van je vanaf 19 maart op Disney+. The Falcon kreeg het schild van Captain America, maar hoe gaat het nu verder. Na WandaVision is dit de tweede serie die zich afspeelt in het MCU Phase 4.

Fast and Furious 9

Deze film had al lang en breed in de bioscoop te zien moeten zijn. Fast and Furious 9 is inmiddels al verschillende keren uitgesteld en het is nog maar de vraag of we deze echt op 21 mei kunnen zien. Dit keer gaan onze racehelden zelfs naar de ruimte. Hoe dat precies gaat, zien we nog niet in de nieuwe trailer, maar we krijgen alweer een beter beeld van F9. De actie is weer als vanouds.

Coming 2 America

Iedereen heeft de originele Coming to America wel gezien. Het is een van de grootste meesterwerken van Eddy Murphy. Tig jaar later komt er eindelijk een tweede deel. Zolang hoef je niet meer te wachten, want vanaf 5 maart is deze te zien op Amazon Prime Video. De trailer voelt net zoals de eerste film vertrouwd, dus dat lijkt al goed te zitten. Nu maar hopen dat de rest dat ook is.

Nobody

Ook Universal heeft de portemonnee getrokken. Zij hebben tijdens de reclame van de Super Bowl een trailer laten zien van Nobody. Het is de bedoeling dat de film vanaf 1 april is te zien in de bioscoop. In deze actiefilm speelt Bob Odenkirk de hoofdrol. Deze man ken je misschien beter als Saul uit de Netflix-series Breaking Bad en Beter Call Saul. Als hij een vrouw redt die lastiggevallen wordt, komt een drugsbaas achter hem aan. Het belooft een spannend gevecht te worden vol actie.

Old

En Universal heeft het niet bij één trailer gelaten, want het komt ook met Old. Op deze film moeten we iets langer wachten, want het staat gepland voor 22 juli. Deze film is gebaseerd op een graphic novel. Het gaat over een groep toeristen die in een mysterieuze baai belanden. Dit doet je waarschijnlijk klinken al The Beach en zo gek is dat natuurlijk niet.

Raya and the Last Dragon

We sluiten dit lijstje af met een echt typische Disney-film. Toch is er niet alles typisch aan, want deze film komt naar Disney+ in plaats van de bioscoop. Hiervoor zal je wel extra moeten betalen, net zoals bij Mulan het geval was. Als een plaag de Aarde bedreigt zoekt Raya de hulp van de draken. Die zijn echter verdwenen. Raya vindt de laatste en bouwt een vriendschap op, maar is dit genoeg om de wereld te redden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen