Met dit bed der bedden kom je er zeker nooit meer uit

Smart Home Ilona Braam 11 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Iedereen kent die ochtenden wel, dat je het bijna niet voor elkaar krijgt om je los te maken van je oh zo zachte en warme bed. Uiteindelijk moet je er helaas toch uit omdat je onvermijdelijk iets moet gaan doen, dat niet in bed kan gebeuren. Maar wat als je zo’n beetje alles wel in je bed zou kunnen doen? Met The Ultimate Bed lijkt deze fantasie bijna realiteit te worden. 

Slaapkamer met bed, boekenkast en kluis

The Ultimate Bed is naast een slaapplek ook een hele reeks aan andere dingen. Je moet het meer zien als een soort toevluchts eiland. Zo is het een hele slaapkamer met een tweepersoonsbed, dat omhoog kan wippen om ook als kast te dienen. Daarnaast is er een geïntegreerde boekenkast en zelfs een kluis om al je waardevolle spullen dicht bij je te houden.

Werkplek met bureau en oplaadstation

Het machtige meubelstuk is naast een slaapkamer ook uiterst geschikt als werkplek. Zo is er een bureau dat aan de zijkant naar boven tevoorschijn komt met een ingebouwde leeslamp. Uiteraard is eraan gedacht dat je al je apparaten moet opladen en is ook hier een plekje voor gevonden.

Spa met massagebank en muziekinstallatie

Als je na het werk behoefte hebt aan wat ontspanning, kun je gewoon gaan liggen op de bijbehorende massagebank en met de afstandsbediening de gewenste behandeling kiezen. Daar hoort natuurlijk een ontspannend muziekje bij, dat wordt verzorgd met het ingebouwde muziek systeem.

The Ultimate Bed

Modulair systeem

Om aan iedereens wensen te kunnen voldoen komt The Ultimate Bed in verschillende kleuren en is het een modulair systeem. Je kunt zelf kiezen waar je bij voorbeeld het bureau of de boekenkast plaatst en blijven schuiven tot de setup helemaal bij je past.

Geen goedkope optie

Het is niet het goedkoopste bed, maar er zijn even prijzige bedden die niet half zoveel kunnen als deze. Het bed is beschikbaar via de Chinese versie van eBay: Taobao. Daar kun je een samenstelling kiezen voor prijzen die variëren van 337 euro tot 613 euro. Het is wel handig als je Chinees kunt, want wij komen er in ieder geval niet uit. Daarnaast is hij ook te bestellen via Ebay voor 830 dollar met een baldadige 331 euro aan verzendkosten.

Een ander multifunctionele optie voor de slaapkamer is dit Kotatsu-bed. Hoewel het minder verschillende meubelstukken heeft geïncorporeerd, is het nog steeds een soort oase waar je niet meer weg wilt.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen