Game of Thrones-rel laait weer op na nieuwe tweet

Films & Series Jeroen Kraak 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Er is bij fans van Game of Thrones nog altijd veel onvrede vanwege het laatste seizoen. Nu laait de rel opnieuw op na een tweet.

Game of Thrones is een van de meest Populaire serie ooit. De productie had alles voor elkaar, totdat het laatste seizoen kwam. Het was voor veel mensen een teleurstelling dat de serie die zo goed begon zo slecht werd afgesloten. Er kwamen dan ook verschillende acties voor een nieuw einde voor Game of Thrones. Twee jaar na dato is er nog steeds onmin.

Winter is coming

De makers van de serie vieren nu dat het 10 jaar geleden is dat de serie voor het eerst het levenslicht zag. Om dat promoten wordt het Twitter-account van Game of Thrones nog steeds flink gebruikt. De fans kunnen het einde van de serie maar niet loslaten, want er is onder de posts nog steeds flinke kritiek te lezen.

Vooral de tweet “Winter is coming,” zorgt nogal voor veel ophef bij de Game of Thrones-fans. De tweet is binnen een dag ruim 31.500 keer geretweet en 32.000 keer geciteerd. Daaronder gaat het los in de reacties. Veel fans klagen over de teleurstelling die ze nog steeds voelen over het einde.

Een nieuw einde voor Game of Thrones

In de antwoorden laten de volgers weten heel graag een nieuwe einde te willen. Ze vragen dan ook massaal om een remake. De kans dat die komt lijkt echter vrij klein, aangezien het lastig is om alle acteurs weer bij elkaar te krijgen. Daarnaast is het ook een enorme dure operatie. Het lijkt erop dat maker HBO zich vooral focust op de nieuwe spin-offs die nu in ontwikkeling zijn.

Eerder lukte het fans wel om een remake af te dwingen van een TimeWarner-titel. Zo kreeg Justice League de inmiddels befaamde Zack Snyder Cut. Een groot verschil is echter dat Snyder bijna alle scènes al had opgenomen. Het was dus vooral een montageklus. Bij Game of Thrones zijn waarschijnlijk geheel nieuwe opnames nodig.

Hieronder aan zijn een aantal bijzondere reacties op de Tweet van Game of Thrones te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen