Diverse games worden opnieuw uitgebracht op de Nintendo Switch

Tijdens de meest recente aflevering van de Nintendo Direct heeft het bedrijf een groot aantal nieuwe games aangekondigd voor de Nintendo Switch. Daarbij zien we opvallend veel games die al eerder op een ander platform zijn uitgekomen. Op die manier heb je dus de mogelijkheid om bepaalde games opnieuw te spelen of voor het eerst te ontdekken.

Veel games naar de Nintendo Switch

Vanaf vandaag kun je gelijk aan de slag met de game Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition. Deze game verscheen in eerste instantie voor de pc, om daarna over te worden gezet naar de spelcomputers. Het is een enorm uitgebreide RPG met een tof vechtsysteem. Zeer de moeite waard mocht je hem eerder gemist hebben.

Divinity: Original Sin 2
Divinity: Original Sin 2 (Bron: Nintendo)

Een andere game is een titel die al wat ouder is in de vorm van Doom 64. De game kwam oorspronkelijk uit op de Nintendo 64 en verschijnt op 22 november. De game volgt daarmee de route die Doom 1, 2 en 3 al eerder hebben afgelegd. Deze zijn al een tijdje geleden vrijgegeven voor de Nintendo Switch.

Doom 64
Doom 64 (Bron: Nintendo)

Mocht je een liefhebber zijn van de Assassin’s Creed-reeks, dan is het goed nieuws dat Assassin’s Creed: The Rebel Collection er aankomt. Dit is een bundel die bestaat uit Assassin’s Creed IV: Black Flag en Assassin’s Creed: Rogue. Met name Black Flag is nog altijd één van de betere games in de serie en geeft je de mogelijkheid om door het Caribische gebied te gaan varen met je eigen boot.

Een andere klassieker die er op uit komt is Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast. Kyle Katarn, agent van de New Republic, is onze enige hoop om een kwaadwillende Jedi te stoppen. Pak je lightsaber er maar bij, want Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast wordt op 24 september uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Dan een game die iets minder oud is in de vorm van Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore. Deze game verschijnt op de Wii U en is een game die de werelden van Fire Emblem en Atlus samen brengen. Deze nieuwe versie van de game bevat een song die niet in het origineel zat, nieuwe verhaalelementen en de mogelijkheid om onderweg te spelen. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore wordt op 17 januari uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore
Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore (Bron: Nintendo)

En tot slot krijgen we ook nog de game Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Oorspronkelijk verscheen deze game in 2011 op de Wii en kwam hij een paar jaar later nog een keer uit op de Nintendo 3DS. De game moet in 2020 op de Nintendo Switch verschijnen. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Diverse games worden opnieuw uitgebracht op de Nintendo Switch
Sluiten