Nokia 9 PureView nu te preorderen met cadeautje

Smartphones Ilona Braam 5 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Onlangs onthulde HMD Global vol trots de Nokia 9 PureView met maar liefst vijf camera’s. De vijf sensoren zouden ervoor moeten zorgen dat je onder alle omstandigheden mooie foto’s kunt maken en uiteindelijk zou je eindigen met minstens 60 megapixels aan data per foto. Dat klinkt goed en wat al helemaal goed klinkt is de relatief lage prijs van het toestel. Mocht je ervoor willen gaan, kun je de smartphone nu preorderen en je krijgt er dan zelfs nog een cadeautje bij.

Nokia 9 PureView

Preorderen kun je doen op de Nokia website, waar je meteen nog even blootgesteld wordt aan de beste features van de smartphone. Uiteraard worden de vijf Zeiss lenzen genoemd en ook het scherm en geluid komen voorbij. Ook belangrijk is dat het om een Android One toestel gaat, wat betekent dat de Android Pie versie die erop zit behoorlijk “puur” is zonder een eigen UI waar veel smartphonemakers voor gaan. Het voordeel is onder andere dat je ook sneller updates van Google kunt verwachten.

Nokia 9 PureView

Betaalbare prijs

Als je na het lezen van al dat moois extra overtuigd bent, kun je onderaan de pagina een Nokia 9 PureView reserveren, waar je toch op de valreep nog wordt gewezen op nog een feature: namelijk de in-display vingerafdrukscanner. Het toestel komt met een prijskaartje van 599 euro wat tegenwoordig toch behoorlijk laag te noemen is. Voor redelijk wat vlaggenschepen betaal je tegenwoordig gerust rond de 1000 euro en zelfs meer.

Nokia 9 PureView

Gratis 99 euro display

Om het extra aantrekkelijk te maken, krijg je er een vervangend display bij ter waarde van 99 euro. Dus eigenlijk kost het toestel je zelfs “maar” 499 euro. Van alle dingen die ze erbij kunnen leveren is een scherm wel één van de handigere dingen. We weten allemaal dat een display redelijk snel kapot kan gaan en het kan nooit kwaad om een extra exemplaar achter de hand te hebben. Wel zijn we een beetje jaloers op de Amerikaanse actie, waar je een 10.500mAh powerbank krijgt en dan nog mag kiezen tussen NuForce BE2 Bluetooth oordopjes of een Huawei Ban 3e activity tracker.

Mocht je nog twijfelen, kun je ook eerst even onze preview bekijken van de Nokia 9 PureView.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Nokia

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen