Slim nachtkastje maakt de slaapkamer een stuk aangenamer

Smart Home Ilona Braam 30 apr 2017
Leestijd: 2 minuten

Men zegt wel eens dat mensen steeds dommer worden. Of dit echt waar is, is niet onomstotelijk bewezen. Wat wel vaststaat is dat onze meubels steeds slimmer worden. Vroeger werden ze ergens geplaatst en bleven ze daar levenloos staan. Tegenwoordig zijn ze officieel nog steeds levenloos, maar lijken ze stiekem op levende wezentjes die ons allerlei klusjes uit handen nemen. Het aankomende slimme Curvilux nachtkastje is één van deze  hulpjes en maakt het leven een stuk aangenamer.

Curvilux nachtkastje en smartphone beste vriendjes

Nadat het Curvilux nachtkastje een plekje naast je bed heeft gekregen, is het tijd om hem te pairen met je smartphone. De speciale Curvilux app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Nadat de koppeling compleet is kan de lol beginnen. Via de app kunnen namelijk de verschillende features van het kastje ingesteld worden.

Als je hiermee klaar bent kan de smartphone gerust op Curvi blijven liggen. Het kleine tafeltje dient namelijk ook als zowel draadloze als USB oplader. Tot drie toestellen kunnen hiermee tegelijkertijd opgeladen worden.

Simulatie zonsopgang voor een perfecte slaapcyclus

Wanneer via de app de wekker wordt ingesteld, kan de software dit gebruiken om je slaapgedrag in kaart te brengen. Met de ingebouwde LED verlichting simuleert het kastje een zonsopgang, op het gewenste moment van ontwaken. Het is ook geen probleem als je midden in de nacht wakker wordt om bijvoorbeeld naar de WC te gaan. Zodra je uit bed stapt springen de onderste lampen aan, zodat je je nergens aan stoot in het donker.

Curvilux nachtkastje

Je favoriete muziek streamen via Bluetooth

Naast zon regulator in de ochtend, werkt het slimme nachtkastje ‘s avonds stiekem als DJ. Het kastje is namelijk uitgerust met een set speakers. Via Bluetooth kunnen je favoriete liedjes gestreamd worden vanaf bijvoorbeeld een smartphone of laptop, waarna het kastje de ruimte vult met een pure geluidskwaliteit.

Verborgen kluis

Waar de meeste nachtkastjes een normale lade hebben, komt het Curvilux nachtkastje met een verborgen kluis. Via de smartphone kan de kluis geopend worden met een speciaal wachtwoord. Op deze manier ben jij de enige die bij die kostbare spullen (midnight snacks) kan komen.

Curvilux nachtkastje

Design

Het kastje komt in een simpele uitvoering met een houten blad en metalen onderstel. Het houten blad loopt aan de zijkant door en vouwt zich om het kastje heen. Wat het onderstel betreft kan gekozen worden voor een witte of zwarte kleur.

May the nightstand be with you

Wie dit nachtkastje absoluut nodig heeft, kan deze voorbestellen via de Indiegogo website voor omgerekend 275 euro. Het kastje wordt dan op 4 mei verscheept. Nog een reden om blij te zijn op Star Wars day.

Ook de plantenbakken van LeGrow kunnen de zon simuleren. Haal de natuur naar binnen en laat de slimme plantenbakken de plantjes zelf verzorgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Curvilux

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen