Superdeals: PS5, PS4 en Nintendo Switch-games in de aanbieding

Games Jelle van Es 26 mei 2021
Leestijd: 5 minuten

Een game kan je soms vele tientallen uren aan gameplezier opleveren. En dat is maar goed ook, want goedkoop zijn ze niet. Maar wanneer er dan aanbiedingen zijn, dan is dat het moment op je slag te slaan. Op dat gebied zijn er nu diverse games voor de PS5, PS4 en Nintendo Switch in de aanbieding.

De aanbiedingen voor de PS5, PS4 en Nintendo Switch is een combinatie tussen de Bol.com 7-daagse en het feit dat Sony zelf heel wat games op hun eigen store in de aanbieding heeft. En daardoor zijn ook fysieke games weer net iets goedkoper geworden. Wij zetten de beste aanbiedingen op een rij.

PS5, PS4 en Nintendo Switch-games met korting

PS5-topper Yakuza: Like A Dragon

Yakuza: Like A Dragon is één van de nieuwere games in dit lijstje. Het was één van de launchgames op de Xbox Series X, maar kwam een tijdje geleden ook uit op de Ps5. Het is een game die je meeneemt naar de Japanse stad Yokohama, waar je een groots avontuur beleeft. Het is lekker Japans met veel vrijheid en de mogelijkheid om bijvoorbeeld in de arcadehal games te spelen. De gevechten zijn turn-based en dat pakt goed uit. Als je wilt weten wat wij er van vinden, dan kun je hier onze review lezen.

Scoor hem hier

Yakuza Like a Dragon
Yakuza Like A Dragon (Afbeelding: Sega)

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

De originele Spider-Man op de PS4 was al echt een heerlijke game. Met de lancering van de PS5 kregen we de game Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, die ook nog op de PlayStation 4 beschikbaar is. Toch is deze next-gen versie net wat meer de moeite waard. Daar kun je genieten van ray-tracing, de nieuwe controller en een hoge framerate. Bovendien vlieg je door de snelle laadtijden makkelijker door de stad. Lees hier de review van de game.

Scoor hem hier

PS5
New York in de winter (Afbeelding: Insomniac Games)

Demon’s Souls

Ook Demon’s Souls is een game die je gelijk bij je PS5 kon scoren en is in tegenstelling tot de andere games in dit rijtje niet op een andere spelcomputer dan de PlayStation 5 te spelen. Het is een zeer pittige game, waarbij elke vijand in het avontuur je af kan maken. Wanneer het je lukt om de gewone vijanden te verslaan, dan krijg je nog de verschillende bazen, die een uitdaging op zich bieden. Een game die echt bedoeld is voor de doorzetter. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Demon's Souls PlayStation 5
Vrolijk rond huppelen (Afbeelding: Sony)

Sackboy: A Big Adventure

Ook Sackboy: A Big Adventure is een game die als launchgame voor de PS5 werd uitgebracht, maar is ook beschikbaar voor de PS4. Het is een vrolijke platformgame, die perfect is om met zijn tweeën te spelen. De game begint redelijk simpel, maar hoe verder je komt, hoe lastiger hij wordt. De levels met een muzikaal thema gelden daarbij als het absolute hoogtepunt van de game. Lees hier onze review.

Scoor hem hier

Sackboy: A Big Adventure
Hier word je vrolijk van (Afbeelding: Sony)

Topper voor de PS4: The Last of Us Part II

Bijna een jaar geleden werden we verblijdt met de release van The Last of Us Part II. Het is zonder twijfel één van de beste games voor dat platform en onlangs kreeg de game een update. Daarmee is The Last of Us Part II net wat fijner te spelen op de PS5. Maar ook wanneer je de nieuwe spelcomputer niet hebt, is dit een absolute must have. Lees hier onze review.

Scoor hem hier

The Last of Us Part II
Ellie is perfect uitgewerkt (Afbeelding: Naughty Dog)

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 had de grootste game van het afgelopen jaar moeten worden, maar dat liep uiteindelijk anders. De game was technisch wat aan de matige kant en zag er met name op de spelcomputer niet zo goed uit. Toch kun je hem met deze aanbieding met een gerust hart op de kop tikken. Zeker wanneer je deze PS4-versie op de PS5 speelt is hij nog goed te doen. Zeker met de verschillende updates en het feit dat je hem uiteindelijk via een upgrade naar de echte PlayStation 5-versie brengt.

Scoor hem hier

Cyberpunk 2077 PlayStation 5
Cyberpunk 2077 (Afbeelding: CD Projekt)

Topgames voor de Nintendo Switch: Hyrule Warriors: Age of Calamity

Goed, dat zijn dus de beste deals voor de PS4 en PS5. Tot slot hebben we nog twee interessante titels voor de Nintendo Switch. We beginnen daarbij met Hyrule Warriors: Age of Calamity, die echt van een mooie korting is voor zien. Het is de game die zich afspeelt voor de game Breath of the Wild en geeft je zodoende meer inzicht in het verhaal. Qua gameplay is het wel iets anders, aangezien het een game is van Koei Tecmo, waardoor je te maken krijgt met vele vijanden tegelijkertijd in het scherm die je dan moet verslaan. Toch is het één van de fijnere titels op de spelcomputer.

Scoor hem hier

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

De laatste game in dit overzicht is Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. De games van Nintendo op de Nintendo Switch worden eigenlijk nooit voorzien van een echt goede korting. Dus wanneer je het dus met een kleine korting kan scoren, dan is dit al goed nieuws. Deze game is één van de nieuwere titels en brengt een combinatie tussen de remaster van een Wii U-game en compleet nieuwe content. Het resultaat is een heerlijk gevuld pakket. Lees hier de review.

Scoor hem hier

Nintendo Switch
Super Mario 3D World (Afbeelding: Nintendo)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen