Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 10 nov 2021

Xbox Game Pass Ultimate biedt nu gratis toegang tot streamingdienst

Met Xbox Game Pass Ultimate haal je niet alleen voordelen binnen op het gebied van gaming. Dat werd eerder al duidelijk door een speciale deal voor Disney+ en nu door de samenwerking met een andere streamingdienst.

Mensen die lid zijn van Game Pass Ultimate krijgen namelijk 75 dagen gratis toegang tot Crunchyroll: dé streamingdienst voor Anime.

Crunchyroll gratis bij Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate biedt zijn abonnees toegang tot een ontzettend groot aanbod aan games. Zo is het mogelijk om nieuwe titels als Forza Horizon 5 te spelen, maar kun je ook aan de slag met Xbox One-titels en zelfs met Xbox 360-titels. Wat dat betreft is de dienst voor een bedrag van €12,99 per maand een absolute no-brainer. Al helemaal wanneer je dus ook nog eens fan bent van Anime.

Het is mogelijk om via Xbox Game Pass Ultimate een abonnement af te sluiten op Crunchyroll Premium. Deze streamingdienst is voorzien van de grootste anime collectie in ons land en kost je normaal gesproken minimaal €4,99 per maand. Dankzij de speciale deal met de Game Pass Ultimate is het mogelijk om 75 dagen lang te kijken voor €0 per maand. Ideaal, al zitten er wel wat voorwaarden aan de actie.

Crunchyroll Xbox Game Pass Ultimate
Een greep uit het aanbod (Screenshot: WANT)

Zo is deze aanbieding alleen te gebruiken voor nieuwe leden van Crunchyroll Premium. Mocht jij al eens gebruik hebben gemaakt van een abonnement op de dienst, dan gaat dit helaas niet voor jou op. Daarbij moet je de gratis 75 dagen vóór 8 februari 2021 claimen. Doe je het na die datum moet je gewoon betalen. Je krijgt overigens wel toegang tot het Mega-Fan abonnement. Deze kost je normaal gesproken €6,49 per maand en dat bedrag ga je na je proefperiode dus ook betalen.

Meer voordelen

Zoals gezegd brengt Xbox Game Pass Ultimate meer voordelen met zich mee. Zo krijg je met een abonnement bijvoorbeeld ook 30 dagen gratis toegang tot Disney+. Daarbij is het ook mogelijk om allerlei speciale voordelen en items te ontvangen voor games zoals RuneScape en MLB The Show.

Xbox Game Pass krijgt de beste co-op game van dit jaar

Meer weten over wat dat Xbox Game Pass? Check dan zeker even deze website!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Xbox Game Pass Ultimate biedt nu gratis toegang tot streamingdienst
Sluiten