Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic: nu al flinke korting

Gadgets Jeroen Kraak 30 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy Watch 4 Classic is nog maar net uit, maar nu kun je ‘m al flink goedkoper scoren dan de adviesprijs.

Ben je op zoek naar een nieuwe smartwatch en heb je een Samsung telefoon? Dan is de ideale combinatie natuurlijk de Galaxy Watch 4 (Classic). Door het nieuwe besturingssysteem in samenwerking met Google kun je nog meer uit de nieuwe gadget halen.

De Samsung Galaxy Watch 4

Het grote voordeel is dat de Samsung Galaxy Watch 4 nu extra goed voor jou is geprijsd. Dat is bijzonder aangezien het gadget pas maar iets meer dan een maand op de markt is. Zowel de gewone Watch 4 als Watch 4 Classic zijn nu goedkoper dan normaal bij Bol.com tijdens de 7-daagse. Er zit wel een maar aan. Het gaat niet om alle modellen, maar slechts een selectie. Toch zijn deze zeker de moeite waard.

Collega Mark benoemde in een speciaal artikel al de verschillen tussen de gewone Samsung Galaxy Watch 4. Beide zijn goede smartwatches, alleen moet je wel oppassen omdat deze niet voor iedereen even toegankelijk zijn. Zo werken ze het best met andere Samsung-producten, want alleen daarbij werken alleen de gezondheidssensoren.

Het grootste verschil tussen de Samsung Galaxy Watch 4 Classic en de gewone versie zit vooral in het ontwerp. Zo is de Classic wat groter en zit er een speciale rand omheen die je kunt draaien om het apparaat te bedienen. Qua overige eigenschappen is er eigenlijk nauwelijks verschil. Het is dus een kwestie van smaak met welk klokje je liever om je pols loopt. Het hele artikel lees je hieronder!

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 4 Classic: welke moet je hebben?

Dit zijn de aanbiedingen

Natuurlijk wil je vooral weten hoeveel goedkoper de smartwatches zijn. Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt zodat je weet welke varianten in de aanbieding zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen