CES 2023: de vette shit die we in Las Vegas leren (en zien!)

Tech Jeroen Kraak 7 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Het jaar is net begonnen en dus is het meteen tijd voor de grootste techbeurs ter wereld. Wij hebben het natuurlijk over CES 2023. En het mooie is: wij zijn er bij en vertellen je alles wat je moet weten.

CES 2023 is een van de mooiste momenten van het jaar voor de techliefhebber. Het leuke is dat die altijd meteen aan het begin van het jaar plaatsvindt. Zo weten we precies wat we het hele jaar kunnen verwachten op het gebied van tech.

CES 2023: de grootste techbeurs van de wereld in Las Vegas

En met tech hebben we het bijna over alle poepelegein. Het is zo gek als je kunt bedenken, want alles komt voorbij op de beurs. Je ziet de toekomst van televisie, maar ook elektrische auto’s en zelfs tractoren en een wenkbrauwprinter. Bijna alle grote merken zijn present op de CES in Las Vegas, behalve Apple en Tesla.

Maar of het nu Sony, LG, Samsung, Acer of Asus is, allemaal willen ze jou de nieuwste dingen laten zien. Ze komen dan ook met een hoop persconferenties en presentaties.

Wij zorgen dat je alles kunt volgen

Officieel duurt de CES van 5 tot en met 8 januari, dus rond die tijd zal je daarover hier veel nieuws naar buiten horen komen. Wij houden je op de hoogte van alles wat er speelt. Onze Mark is op de beursvloer in Las Vegas en Dennis en Jeroen houden je op de hoogte vanuit Amsterdam.

Om je een handig overzicht te geven van alles wat de beurs je deze week te bieden heeft zetten we alle artikelen die we eruit knallen voor je op een rij:

En dit zijn onze video’s:

Check ook zeker onze socials op Instagram, Youtube en TikTok over zijn bevindingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen